TRANSLATE

22 jan. 2011

Ufo-n - ger alltid upphov till en del funderingar

Ufon har vi väl alla eller hur?

Kom att tänka på det här eländet när jag hänger mina tapeter. Så snyggt det skulle bli var tanken från början och så konstigt det verkar bli ...ser jag när jag sytt ihop en del block. Funderar allvarligt på att ta fram sprätten.
Felet: det är för lite kontrast mellan ribborna och bakgrundstyget. Kanske olika röda nyanser skulle bli häftigare?? Som det är nu försvinner stjärnorna helt. Men vem vet, om jag behåller det ljusblå och inväntar kviltningen, undrar hur det blir då?
Helt ljuvligt eller totalt blektråkigt??
http://www.quilterscache.com/H/HuntersStarBlock.html

5 kommentarer:

 1. Jag tyckte det var ljuvligt! Det finns ju faktiskt den sortens kviltar också, som inte är
  så kontrastrika. Men som du säger kan du ju kvilta fram stjärnorna lite tydligare! Det vore ju hemskt att ta fram sprätten! Det är lättare att ändra tanken :0)Den kommer bli kalasfin!
  Kramen/Sussie

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Sussie. Ta inte fram sprätten, utan kvilta fram stjärnorna i stället. Jag tror det blir fint.

  SvaraRadera
 3. Nej, inte sprätten!!!
  Kvilta med en lite mörkare jeansblå? ombréfärgad tråd.
  Kvilten är så vacker i sin ljuva, ljusa ton.
  Kram Maja

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också om kvilten. Den är så skir och fin.

  SvaraRadera
 5. Den där quilten är ju bara sååå läcker! Jag tycker verkligen att tygerna talar för sej själva. Så det vore förskräckligt om du sprättar den, jag tror du kommer att ångra dej sen om du gör det. Som den är nu så passar den ju dessutom alldeles perfekt ihop med tapeten. Vill du framhäva stjärnorna Så kan du ju sy konturer i en mörk färg som bryter mot det ljusa. Fniss vill du inte göra n åt alls med den, om den är ett irritationsmoment- så sälj den till mej.. Hälsningar Ewa.

  SvaraRadera